Skocz do zawartości
irnlng

Vietcong

Rekomendowane odpowiedzi

A ja własnie skończyłem tą gierke i zaraz zabieram sie za dodatek fist alpha i powiem że gierka jest super: klimat klimat i jeszcze raz klimat, powiedziałbym że nawet miejscami lepsze od call of duty. Szkoda ze grafika nie jest odrobinke lepsza no i kilka błedów zwłaszcza jak sie kogos zastrzeli to potrafi jakos dziwnie paść na glebe, to chyba jedyna wada tej gry no i troche za krótka dobrze ze jest dodatek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie zdobylem ta gre i mam problem/pytanie- jestem na poczatku i musze zalatwic pierwszych "czarlich" i oni sa jacys niesmiertelni, wale donich z serii i nic, pozniej mnie zalatwiaja wiec niewiem czy to bug czy moze ta gra ma tak kijowa strefe trafien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem tylko ze tych 3 VC zacholere niedalo sie zabic. dopiero potem sie kapnolem ze niemozna walic patcha 1.60 jak sie niema wczesniejszych no i instalcja patcha 1.01 zalatwila problem.

thc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem tylko ze tych 3 VC zacholere niedalo sie zabic. dopiero potem sie kapnolem ze niemozna walic patcha 1.60 jak sie niema wczesniejszych no i instalcja patcha 1.01 zalatwila problem. 

thc

Mam rozumiec ze bede musial po kolei wszystkie TE patche wgrywac nie wystarczy wrzucic 1.60 i po klopocie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mnie patch 1.60 nic niedal a na stronie 3d cosnam sugerowali ze trzeba pokolei speczowac. jednak wystarczy tylko patch 1.01 by przeciwnicy gineli i mieli calkiem znosna strefe trafien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi