GoLo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 czy waszym zdaniem to zasilacz powoduje czeste zwisy systemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Z tego screena to za wiele nei można wywnioskować. :arrow: czy napięcie ci skacze :arrow: jakie masz w stresie ? Na moim 1 rocznym codegenie 300W miałem na 3.3 zazwyczaj 3.23 w stresie spadało do 3,09 a w windzie potrafiło do 3,11 miałem częste samorestarty i zwiechy. Ja wymieniłem na HuntKeya 300W i jak narazie śmiga spox. Sprzęt mam troche bardziej prądożerny niż twój. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zrob jeszcze screena z high/low rowniez z MBM5. Najlepiej obciaz kompa jakims programem 3d (gra albo 3dmark). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Golo jaki program pokazuje tyle informacji ? (ten ze screena) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jest to Mother Board Monitor 5 (MBM 5) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to nie zupelnie moj zasilacz :> ja to pisze na prosbe znajomego :P jak tylko go zlapie to zapodam screena z low/high Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja mam Taki sam zasilacz i na tym sprzęcie co w podpisie, Idle: 3.3=3.20 5=4,79 v core jest zawsze +0,1 (ale to zapewne zalezy od mobo) Obciązenie: 3.3=3,14 5=4,69 (to sa najnizsze zauwazone wyniki, napiecia czasem leciutko skacza) Co do niestabilnosci, to niezauwazam czegos akiego, od 3 dni nieresetowalem kompa, a uzywam go po 14 godzin dziennie do wszytkiego - Word, muza, CS :>, wogule niepamietam od dawna zeby miec zwieche - Win2k sp3 (podczas tych pomiarow ustawiony byl procek 1,7+@2,2+) v core 1,65 (+0.1) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a ja tesh mam takiego condongena i mam na nim cos takiego.... WYNIIKI W OBCAZENIU 3,3v=3,0v 5v=4,80 12v=12,30v -12v=12,20 -5v=-5,24v to jest na sprzecie co ponizej a w dodatku mam jeszcze tuner,siec,modem,cd-rom i cd-rw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Oj to 3.3 zbliza sie do niebezpiecznego poziomu :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...