luckyx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Troche dziwny problem, ale po wybraniu trasy w google maps i wybraniu wersji do druku drukarka drukuje mape, lecz wokol trasy jest jakies 1cm bialego prostokata i nie mozna przeczytac zadnej nazwy miescowosci a ni nic zobaczyc :/ Zastanawiam sie czy to kwestia tego ze laser nie jest w stanie tak precyzyjnie mapy wydrukowac czy co.. tutaj probka tego jak to wyglada: http://img186.imageshack.us/my.php?image=image000122yy8.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 To na pewno nie wina drukarki (w sensie urządzenia), moja HP LJ1100 drukuje mapy bez problemu a to już przecież zabytek. Spróbował bym innych sterowników. Aha czy tak dzieje się na każdej mapie czy tylko na tym konkretnym przykładzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Wlasnie probowalem mape z Targeo. Jesli drukuje mape jako strone to mam ten bialy pasek wokol trasy, jesli wersja do druku to nie. Sek w tym ze w google nawet wersja do druku jest nieczytelna. Sterowniki ze strony hp - watpie zeby byly wadliwe. Moze ktos powiedziec jak u niego na laserze (najlepiej HP) wyglada wydruk z google maps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) A tak z czystej ciekawości: spróbuj wydrukować to do PDF'u i napisz jak wtedy wygląda, być może to wcale nie wina drukarki. Edytowane 21 Września 2008 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 dobry pomysl. Sprobowalem i wyglada to tak jak z mojej drukarki czyli z ta biala obwodka. Wychodzi na to ze google ma jakis wadliwy ten serwis w co ciezko mi uwierzyc swoja droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Raczej nie ;). A w każdej przeglądarce masz taki problem czy tylko w jakiejś konkretnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 no zastrzeliles mnie. Mimo sporego stazu w kwestiach komputerowych nie wpadlem na to ze Opera w najnowszej wersji moze miec problemy z prostym obrazkiem z najpopularniejszego serwisu mapowego jaki istnieje.. Przed zakuem laserowki naczytalem sie o jej ograniczeniach i pochopnie posadzilem drukarke. Z poczciwego IE drukuje jak nalezy Wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 No i po problemie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...