famas911 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Witam Składam nowy komputer, będę go używał do internetu, muzyki filmów i do gier. Jedyne gry w jakie gram ostatnimi czasy to MMO, a dokładniej WoW i L2. Chcę zacząć grać w nowego Warhammera Online. Mam do wydania ~2000 PLN. (bez monitora) Przeglądałem gotowe zestawy, ale tam są dobrane raczej części o tej samej klasie, co czyni komputer średnim we wszystkim, a nie bardzo dobrym w czymś konkretnym. Prosiłbym o złożenie kompa pod MMO ( szczególnie Warhammer'a ), czy te gry potrzebują świetnego GPU czy może osłabić Gpu na rzecz CPU. Czytałem wymagania gry, ale z doświadczenia wiem, że takie dane często są wzięte nie wiadomo skąd. PS. Zależy mi na max detalach w Warhammerze. Edytowane 23 Września 2008 przez famas911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Przede wszystkim 4 GB ramu do mmorpg, a tak to zestawy podane przez Miguela spokojnie dadzą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...