Gość Rick Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam. Zastanawiam sie nad kupnem Asus P5Q3 Deluxe WiFi-AP s.775 P45 ale zastanawia mnie czy to oplacalna plyta mam rowniez do wyboru Asus P5Q Deluxe s.775 P45. Prosze pomozcie mi w wyborze. Jutro rano mam wybrac. Wręcz blagam o pomoc. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Wystarczy P5Q-E. Jeżeli jednak wybierasz spośród tych dwóch, to P5Q Deluxe. P5Q3 obsługuje jedynie pamięci DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Rozumiem ze DDR3 sa nieoplacalne? Przynajmniej narazie. Slyszalem plotki ze maja wejsc kosci z ktorych jedna bedzie posaidac nawet 16 GB. Wiec tak mysle czy ta plyta na ddr3 bedzie oplacalna. Pozatym jest troche drozsza. dzieki. Czy ktos ma jeszcze jakies opinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...