Castor Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Poszukuje laptopa za 3000-3500, moje wymagania: -matryca matowa -dysk z 7200obr/min -grafika dedykowana -windows vista/xp -nie chce 17' Znalazlem cos takiego compaq 8510w , lecz system jest po ANG. Ale sadze ze bylby on najlepszym wyborem biorac pod uwage moje upodobania. Czy bylby problem z zainstalowaniem jakiejs nakladki spolszczajacej? Prosze o pomoc :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Grafa dedykowana, czy im mocniejsza, tym lepiej? Niektóre dedykowane są słabsze od zintegrowanych. Jeśli chodzi o system - podobno są takie nakładki - musisz poszukać. I jeszcze matryca - ma być matowa, bo tylko słyszałeś, że jest lepsza, czy to konieczny wymóg? Ja bym prędzej wziął sprzęt z 25% szybszą grafą, a jak będzie matowy ekran to fajnie, a jak nie, to trudno - ale to kwestia wymagań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Koniecznie musi byc matowy, wiem jak wyglada blyszczacy i nie bylbym w stanie na nim pracowac. Dedykowana zazwyczaj jest lepsza, no ale jesli bylaby jakas zintegrowana, ale dobra to czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Dzieki za te czerstwe odpowiedzi :F EDIT: jeszcze o tym myslalem: MSI Tylko dysk ma 5400obr/min i nie wiem czy to az tak duza ujma na honorze ;d I w ogole to jak jest z tymi MSI, psuja sie itp ??? Edytowane 28 Września 2008 przez Castor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...