KUBA TM Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 10.062s http://i34.tinypic.com/23rwdhx.jpg btw, ile voltów mogę dać bez obaw na memki z siga? bo 2,65v to za mało by mieć cl4 i 600mhz ;] Bez obaw do testow to i 3V mozesz dac... Daj im nawiew i jedziesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 No nie bardzo, raz dałem 2.98V na D9GMH do testów to pożyły chyba ze 20 minut :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 No nie bardzo, raz dałem 2.98V na D9GMH do testów to pożyły chyba ze 20 minut :lol2: To niefart ;) Moim sie nic nie stalo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Bawcie sie ;) ja juz nie mam platformy do tego, a i DDR2 troche przy o/c popalilem... takze dla mnie wystarczy.daj no jakiś wynik poglądowy, zeby było widać, ile do ciebie brakuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 To niefart ;) Moim sie nic nie stalo ;)Powiedziałbym bardziej, że w Twoim przypadku to był fart, niż w Konrada niefart ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 jak dotąd 10,031 nie pobite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Poczekaj do piątku B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 jak dotąd 10,031 nie pobite Niedlugo moze ja cos wrzuce B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 5h testów, zmian systemów, vmodów i nerwów. <10s chyba niewykonalne na 2x 512MB, no ale zobaczymy, dziś wieczorem dogrywka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 niby wykonalne ale jakos nikt screena nie pokazał gratki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) Mam ten sam problem co ryba - platformy pod to pozbylem sie półtora roku temu :D . Jak uwierzycie na słowo, to na 4.5GHz mialem dziewiatke z przodu ;) ;) Mały tip - żyłowanie pamieci to nie droga :) Edytowane 10 Października 2009 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 FSB 642MHz IMHO powinno załatwić sprawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 6.5x692 1:1 ;) ? Można w ogóle x6.5 ustawić :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 6, 7, 7.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Można? Można. 12 godzin z mojego bezcennego weekendu poszło się kochać, na rzecz SuperPI 1M :lol2: Edytowane 11 Października 2009 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Piękny czas a jak to zrobiłeś robiłeś jakieś tweaki pod super pi? Bo niższe takty procka i pamięci oraz NB a czas lepszy. I jeszcze pamięć w single a tam była w dualu Edytowane 11 Października 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 WinXP SP2 obcięty przez usera OCX "Sam" + tweaki w rejestrze + maxmem + PMem (jedną wartość mogłem dać niżej przy niższym FSB, co dawało lepszą wydajność niż wyższe FSB i wyższa wartość) + priorytet, koaligacja + parę usług powyłączanych i jakieś 300 puszczenie próbki :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Brawo ;) Aż mnie skręca, że nie mam Wolfdale, bo też bym sobie przy tym posiedział i powalczył o 9s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Można? Można. 12 godzin z mojego bezcennego weekendu poszło się kochać, na rzecz SuperPI 1M :lol2: Dobry czas ;) Przed sprzedaza cepika chyba bede musial cos powalczyc... Tylko skad ja wezme tyle czasu? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Masz X38 i 2x 1GB - będzie łatwiej ;) O fuck, po tylu godzinach się okazało że mogłem latać na 2x 1GB 565MHz @ 4-4-4-4 bo przy 2.9v żyje drugi G.Skill :lol2: Edytowane 11 Października 2009 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 ... i jakieś 300 puszczenie próbki :lol2:gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 nice :D, jakie PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 PL = 1. Nie rozumiem działania PL na P965, to chyba jest sobie tylko tak sobie w Memsecie aby było, mogę 620 FSB robić na PL 1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Regulacja PL na P965 i 1:1 nie działa. Dlatego Pmem/strap tweak się kłania tutaj :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Konrad, to teraz 9,93-9,94 i bedziesz (trochę) fajny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Konrad, to teraz 9,93-9,94 i bedziesz (trochę) fajny ;)No no ładne by to wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jak mnie najdzie ochota, to zobaczę co się da zrobić na 2x 1GB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 7.5 x 600 1:1 4-4-4-x dual channel i po temacie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Właśnie wygrałem na allegro P5B Dlx, więc jakby ktoś miał nudzącego się Wolfdale to chętnie pożyczę na kilka dni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 7.5 x 600 1:1 4-4-4-x dual channel i po temacie ;) No było tam wyżej ;) Ale na 562 x 8 było szybciej :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...