m40 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Problem zaczął się wczoraj, po około godzinie pracy wyskakuje mi okienko: Mój windows to XP Professional SP2 + parę dodatkowych krytycznych łatek. Sprawdzałem już kompa NODem z najnowszą bazą danych, mksvirem online, Ad-Aware, zapuszczałem SDFixa i nic. Znacie sposób jak rozwiązać ten problem. Nic na kompie nie robiłem co mogłoby wywołać tego typu błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Hah. Mi wyskoczyło wczoraj to samo przy przeglądaniu ppc :lol: Ale jak narazie była to tylko jednorazowa akcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Start >>>uruchom>>>(wpisz) shutdown -a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 tak sie dzieje jak jeden z procesow svhosta sie zwiesi... norma przy systemach majacych uptime po kilkanascie dni :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 . Znacie sposób jak rozwiązać ten problem. Nic na kompie nie robiłem co mogłoby wywołać tego typu błąd. Zaktualizowac system bo SP2 plus kilka łatek to nie jest załatany system. Poza tym od dawna mamy Sp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) No tak ta komenda powinna zamknąć okienko, ale nie zlikwiduje źródła problemu... przynajmniej tak mi się wydaje. edit Cokolwiek to było SP3 chyba to naprawiło :) Dzięki SGJ za przypomnienie że istnieje takie coś jak Service Pack z numerkiem 3 Jak na razie komp chodzi od 3 godzin i komunikat się nie pojawił. Edytowane 28 Września 2008 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...