NuKeR Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Nie wiedzialem gdzie to wrzucic ale chyba tutaj =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Tak, fajny błąd biosu ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Tak, fajny błąd biosu ... mur.gif Też miałem tak z AMI na ECS K7S5A xD Mój athlon XP czasem miał 1700GHZ xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 To się kwalifikuje do Topicu śmiechu co najwyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 no chba nie myslicie ze wrzucilem to tu bo moj PC chodzi na takich ustawieniach? lol ''To się kwalifikuje do Topicu śmiechu co najwyżej... '' a jaest na forum taki? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 no chba nie myslicie ze wrzucilem to tu bo moj PC chodzi na takich ustawieniach? lol ''To się kwalifikuje do Topicu śmiechu co najwyżej... '' a jaest na forum taki? =] Jest. http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/Topi...chu-t24002.html Miałem na myśli to, że ten bug nie zasłuje na osobny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) moze i nie ale dla mnie ten bug rosmieszyl i chcialem sie nim podzielic ( pierwszy raz taki mialem) =] nie widzialem \eby ktos sie chwalil podobnym ;] Edytowane 27 Września 2008 przez Vdrop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...