matee Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hej. mam problem.. (ciekawe ile postow zaczyna sie od tych slow) mam plytke asusa A7V333. do tej pory sprawowala sie niezle, az do jakis tydz. temu. najpierw nie zawsze wykrywala hdd i cd'ki, pozniej byly probl. z instalka xp, a teraz jak tylko wejdzie do biosu jest zwis. wyczyscilem cmos, to samo. po odpaleniu kompa zwis. na razie nie mam jak sprawdzic innych komponentow.. ktos ma pojecie co to moze byc i co zrobic? z gory dzieki!! mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A wymieniałeś coś w kompie w tym czasie? Jaką masz zasilke? Podaj inne części: grafa, proc itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zasilka raczej ok. enermax 360W. proc 1,7 13u, grafa w tej chwili tnt2 (gf w serwisie). nawet jak odlacze wszystkie dyski i wyjme wszystko oprocz grafy (i ramu hehe) to samo. moze kosc biosu padla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 możliwe że bios, u mnie jak bios padł to wogule płyta nie wstawałą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hej. mam problem.. (ciekawe ile postow zaczyna sie od tych slow) mati zaczyna to nie wiem ale ogolnie 6054 mam plytke asusa A7V333. do tej pory sprawowala sie niezle, chyba bios ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 kiedys tez mialem taki problem,na plycie glownej MSI K7T.Po normalnym restarcie kompa juz mi ise nie podniosl,nawet do biosu nie wchodzil.Sprawdzilem wszystkie inne elementy kompa i wszystko bylo ok.pozostala tylko plyta i po wlazeniu innego procka i ramu tez nie poszla - bios sie spierdzielil i trzeba bylo nowa plytke kupic,co zrobic. Sprobuj jeszcze sprawdzic procka i ram - moze tu jest jakis problem. Chociaz obstawiam na plyte gl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 możliwe że bios, u mnie jak bios padł to wogule płyta nie wstawałą :?rozumiem, ze bios wymieniali ci w serwisie tak? bede musial znalezc znajomego z a7v333 i sprawdzic czy to bios. mozna gdzies wogule kupic kosci biosu? dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jesli masz plytke na gwarancji to Ci powinni w serwisie wymienic, a jesli nie...Raczej nie oplaca sie wymieniac biosu bo za drogo jest w stosunku do ceny calej plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...