Bambonia Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam!! Przypadkowo wpadłam na taką mysz i podkładkę Enchanted Collection . Chciałam sobie kupić bo taka ładna ale jak to się sprawuje? Psuje się? Ma ją ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam!! Przypadkowo wpadłam na taką mysz i podkładkę Enchanted Collection . Chciałam sobie kupić bo taka ładna ale jak to się sprawuje? Psuje się? Ma ją ktoś? Podaj jeszcze link do myszy bo w podanym wcześniej linku jest zero informacji o niej (po kliknięciu jedynie info o podkładce i cena). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wavee Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Miłosne porywy serca, czułe wspomnienia i błogostan. Kolory i wzory miłe oczom każdej kobiety. Choć na chwilę oddaj się marzeniom. O BOZE . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambonia Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 no jakieś takie linki mysz i podkładka. A ty się wave nie znasz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 http://a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4TMYS...p;SubGroupID=70 stawiałbym że to to, albo przynajmniej podróba.. innymi słowy myszka jak myszka.. do prac biurowych i systemu nadaje się świetnie, a do gier wystarcza tym którzy grają sporadycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambonia Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Aha dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość super_tryk Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Bambonia!! Lepiej dołóż i kup taką Logitech RX650 Crdls Optic. Bądź babą z jajami!! :lol2: Chyba nigdy mnie na taki nie będzie stać ;-D vertu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenPc Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 To nie jest podróba - tylko żeńska wersja A4Tech, wydana pod nową marką! http://www.teletorium.pl/?p=mysz-optyczna-...dowa-heart-soul http://www.teletorium.pl/?p=podkladka-pod-mysz Zestaw idealny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pcamator Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Tylko czemu nie ma klawiatur pod kolor. Jak komplet to komplet. A wiem że jest i do zestawu klawiatura! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...