BlackWater Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Mam okazję kupić laptopa o takiej konfiguracji: HP Pavilion HDX16t Entertainment Noteboo - Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) - Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz) - 16" diagonal High Definition HP Ultra Brightview Infinity Display (1920x1080p) - 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) - 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT - 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection - Webcam + Fingerprint Reader - HP Color Matching Keyboard - Intel® WiFi Link 5100AGN - HP Integrated HDTV Hybrid Tuner - 6 Cell Lithium Ion Battery - Microsoft® Works 9.0 - Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Sprzęt jest nowy, na rocznej gwarancji. Ofertę mam "z drugiej ręki" dlatego chciałbym wiedzieć ile jest on mniej więcej wart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Bez problemu możesz taki kupić za ok $1400 w US, czyli ogólnie w polsce jakby były dostępne na alledrogo to tak za jakieś 4000-4500, ale wart jest tyle ile kosztuje w stanach :D czyli jakieś 3400. Ale ogólnie jak potrzebujesz czegoś takiego to tak koło 4000 możesz spokojnie dać. Chociaż ja bym wolał za to albo jakiegoś macbooka, albo Dell'a XPS'a :) I zapytaj czy ma bluetooh, w takiej cenie powinien lapek mieć, a to przydatna rzecz. i popytaj jak tam z czasem pracy na baterii. 6 cell na takiego smoka to trochę mało może być, wiem z doświadczenia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) Za identyczny dałem 1299 zielonych(z bluetoothem co prawda). Zakładając, że pod pojęciem "z drugiej ręki" kryje się nówka przywieziona z USA, wg mnie akceptowalna cena za niego to 3700 PLN, a 3500 PLN to tj "okazja". Edytowane 2 Października 2008 przez ChamRyszak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...