Gość Rick Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Wiec.. mam niesamowity problem... mam plyte glowna Asusa P5Q Deluxe i karte graficzna HD4670. na dodatek potrzebuje procka (niewiem jaki) i pamieci. Zasilacz to niewazne. Tylko te 2 czesci. A mam tylko 620 zl i niewiem czy mam kupic E8400 i dzaidowskie DDR2 czy na odwrot. Prosze o pomoc. Co robic? :/ licze na wasze rady. temat mi sie powtorzyl PRZEPRASZAM Edytowane 3 Października 2008 przez Rick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Proszę bardzo: -E8400 -A-Data Policz ile Cię to wyniesie. ok.630zł wraz z przesyłką za pobraniem ^_^ Edytowane 3 Października 2008 przez macias173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 dzieki. Ale zalezy mi cos z proline :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Proline ma tak biedny asortyment, że głowa boli. Pamięci (I tak lepsze te A-Daty, które proponował macias) Procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Można też te pamięci. roline ma tak biedny asortyment, że głowa boli.Naprawdę bida piszczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Moc-t2774...02#entry3111802 -> Czyli nie masz tego zestawu? No comments. A części dobrałeś jak marketingowcy do zestawów z Carrefoura - bardzo mocna płyta główna i mid-endowa karta graficzna. Weź części z esc.pl... w Proline naprawdę nic nie znajdziesz dobrego, a jak poczekasz te 3 dni na skompletowanie sprzętu w sklepie i wysłaniu go do ciebie, to chyba nic ci się nie stanie. I nie pisz, że zasilacz jest nieważny, bo chyba cię uszkodzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Właśnie esc.pl to najtańszy (obecnie) sklep.Sam w nim kupowałem i się nie zawiodłem. Więc jeśli nie złożyłeś jeszcze kompa... Powiedz ile masz kasy i złóż coś w esc.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Jak ma być 2x1GB to możesz w proline brać KingMax DDR2 1GB 1066, cpu E8400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...