dzienciol1 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 witam panowie prosze o pomoc w zlozeniu mozliwie najtaniej nowej jednostki centralnej procek intela czy amd ? co wybrac ? jedno wiem na pewno ze grafa to readon hd4850 tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy ? pamieci to Adata 2x1gb lub kingston 2x1gb reszte czesci mam ze starego zestawu czyli buda napedy zasilacz zostal tylko wybor platformy intel czy amd gdzies czytalem ze plytki pod procesory amd+ benda kompatybilne z nowa seria procesorow wiec moze warto zainwestowac w zestaw opart na procku amd jakie jest wasze zdanie na ten temat co myslicie o TEJ plytce ma zintegrowana grafike mozna by zrobic na niej CrossFireX razem z 4850 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Płyta wystarczy ASUS P5Q i E7200\E8400. Niedługo jedna karta od ATI będzie wydajniejsza o 4 teraźniejszych... Nawet dosłownie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol1 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 czy ta karta zintegrowana na TEJ plycie bedzie wydajniejsza od Gf mx420 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Tak... Podaj markę i model zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol1 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Enermax 350w EG365AX-VE(G) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol1 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 to co brac ta plyte ze zintegrowana grafika hd3200 czy moze kupic cos innego napiszczie jaki procek do tej plytki kupic zeby mozliwe bylo lekkie oc tak do 3ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...