Gość drapi13 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Mam zamiar kupić gtx 280 ale nie wiem jakiej firmy kupić proszę o pomoc i wyjaśnienie czym się różnią karty różnych firm bo wolę dać za kartę 1200zł a nie 1500zł!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nergal666666 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 witam kup gtx 280 od msi wersia oc.naprawde świetna karta i w przystępnej cenie.odradzam evga bo droga i ogólnie przereklamowana.zawsze robiłem lepsze wyniki na kartach msi niż kumpel na evga [chodzi oczywiście o oc i ogólną kulturę pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Najlepiej kupić najtańszą wersje, nie wato przepłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Daj sobie spokój chyba, że Ci zbywa kasiory. Ja w zeszłym roku (może 1,5 roku temu) kupiłem evga 8800 Gts 320MB overclocked (niby standardowo podkręcona) i dałem za nią 1100 zł. Wczoraj sprzedałem za 300zł bo nikt tego nie chciał. Teraz mam kartę jak w podpisie i wystarczy spoko. Karty cenowo strasznie lecą i dla kilku klatek nie warto przepłacać. Już nigdy nie kupię karty powyżej tysiąca. Po prostu się nie opłaca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 stary to konkret Jana znalazłeś, że ktoś ci kupił GTS320 za 300 tylko pozazdrościć szczęścia. Ja bym brał najtańszego GTX280 i stykanie po co przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...