Gość drapi13 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Kupuję kompa podzespoły mam już wybrane ale nie wiem którą obudowę wybrać by dobrze schłodziła mojego gtx 280 i mam wielki dylemat bo bardzo mi się podoba AEROCOOL EXTREMENGINE 3T BBA ale niestety, nie chciał bym przekraczać ceny 200zł może wy znacie obudowę o podobnym wyglądzie i dobrym chłodzeniu w granicy do 200 zł za pomoc z góry dziękuję!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 W tej cenie IMO najlepiej Antec Three Hundred. Jest odpowiednio długa i pomieści GTX 280 a także zapewnia bardzo dobrą cyrkulacje powietrza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ja dodam oczywiście jak zwykle := Sharkoon Rebel 9 :D kupa luuzzu wewnatrz - IMO ładniejszy wygląd - zasiłka u góry ;] cena 120zł allegro - 150zł np. ESC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...