Nozyk Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Witam niedawno zakupilem laptopa konkretnie ASmobile Z96S z karta Wi-fi a/b/g/n niestety nie N-draft mam maly problem konkretnie nie potrafie skonfigurowac sieci aby podlaczyc sie czy nawet sprwadzic czy w mojej okolicy jest darmowy dostep do tego rodzaju sieci. Prosilbym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Nie trzeba nic konfigurowac. Jesli w okolicy jest jakas siec to powinno ja automatycznie wyszukac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Najpierw trzeba włączyc wifi w notebooku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Może pozbieram do kupy: 1. Sprawdzasz czy karta jest fizycznie włączona (na laptopie będzie włącznik) (w razie problemów zerknij do instrukcji laptopa) 2. Instalujesz sterowniki do karty bezprzewodowej. Możliwe że są już zainstalowane. Sprawdzasz: Panel sterowania -> system -> sprzęt -> Menadżer Urządzeń -> karty sieciowe (jeżeli widać tu twoją karte sieciową to znaczy że sterowniki są już zainstalowane)(Model karty znajdziesz w instrukcji swojego laptopa) 3. Zakładając że sterownik chodzi poprawnie, wchodzisz: Panel Sterowania -> Połączenia siecowe -> Połączenie sieci bezprzewodowej. Klikasz " Wyświetl sieci bezprzewodowe". System przeszuka i wyświetli dostępne sieci bezprzewodowe. 4. Używasz google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ja...+Google&lr= http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ja...=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...