Ivnz00 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Panowie zacznę od tego iż nie piszę tu nie rozpoznawszy terenu. Wiem że za kwotę 1000-1500 zł nie można znaleźć niczego super ekstra. Ja z tą kwotę szukam lapka dla swej kobiety. Obecnie zaczęła studia i laptop bardzo by jej ułatwił życie. Pytanie do czego ma go używać? Ogólnie to pakiet biurowy, posłuchać muzyki oglądnąć film, internet. Zależy mi by laptop był nowy, miał wbudowaną kartę wi-fi oraz kamerkę. Oto co udało mi się znaleźć. http://allegro.pl/item453039635_acer_2_13g...f_vat_raty.html Nie wiem macie jakieś inne propozycje? Był bym wdzięczny naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jak juz ma byc acer to nie 5220 tylko 5620. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz00 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 No właśnie ja nie bardzo jestem za Acerem. To taki przymus jak już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Imho jak na studia to może jakiś netbook?Czas pracy na baterii przewyższa czasem x3 nawet normalne lapki.Tylko nie wiem jak filmy na tym wyglądają ale na 10' nie powinno być źlę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz00 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 No właśnie netbook jej nie zadowala. Jakies inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) moja siostra ostatnio do nauki wziela sobie acera 5620, ogolnie wraznia przyjemne, zaplacila 1300zl, konfig z 2 jajowym celkiem. Lapciak niczego sobie. Ja polecam za ta cene. Bateria trzyma 2,50h z wifi wlaczanym. Jak bys mial jakies pytania to wal smialo ;) Edytowane 18 Października 2008 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz00 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Zobaczymy bo mam jednego asusa na oku :) Mianowicie X50RL trafiła się okazja. Edytowane 19 Października 2008 przez Ivnz00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...