JeyPee Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Witam Chciałbym poprosić o pomoc z Linksys WRT54GC-EU ver. 2.0 Problem polega na tym, ze chciałbym utworzyć siec zabezpieczona przed "przypadkowymi" użytkownikami mojej sieci jednak gdy próbuje skonfigurować ruter poprzez płytę wyskakuje nieznany błąd mimo to, iż login i hasło wpisuje poprawnie. Restartowałem ruter gdyż mogły być wpisane inne hasła ale mimo to problem nadal występuje. Czytałem już mnóstwo wypowiedzi itd. ale nic nie pomaga, może ktoś miał już podobny problem i potrafi mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A do czego Ci ta płyta potrzebna? Wklepujesz w przeglądarke adres rutera, podajesz hasło i konfigurujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyPee Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 no właśnie jak to robiłem to pojawiał się komunikat, ze hasło jest niepoprawne, dlatego postanowiłem spróbować poprzez cd i nic, wogole nie mogę się zalogować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyPee Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 pomoże mi ktos?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Login pozostawiasz pusty, hasło wpisujesz "admin". I nie da rady wejść do panelu?? Jak tak to spróbuj zresetować router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...