maxio1234 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Witam.. jak w temacie: szukam odpowiedniej plyty glownej do procesora q9550.. Nie mam zielonego pojecia jaka plyta byla by najlepsza pod wzgledem cena/jakosc... Zreszta wogole nie wiem ktora byla by najlepsza.. Pamiec raczej ddr2.. Prosze o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 No tak wszystko fajnie tylko ile masz kasy...bo można doradzić dobrą płyte do 300zł pod Quada a można za 400zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Ja pod Q9450 kupiłam wczoraj ASUSa P5Q PRO. :P Ale mogłabym brać też w tej cenie P5E lub nawet P5K-E/Premium (taniej). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxio1234 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Hmm... cena taka znowu bardzo wazna nie jest, ale bez przesady :P Przeciez np 1k nie bede za plyte dawal :) Najbardziej istotna dla mnie jest jakosc.. P5Q-E bylaby NAJLEPSZA? Czy jest moze jakas plytka, ktora lepiej sprawuje sie od produktu asusa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Do Quada tylko idą DDR2 (quad to 2x core 2 duo). Ewentualnie podchodzą DDR3, ale są za drogie. Dobra płytka i tania Gigabyte EX38-DS4 cena: ok. 400zł Edytowane 23 Października 2008 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...