uszek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mam kolege w klasie ktory jest chory na zanik miesni i jest mozliwa jakas operacja ktora zapobiegnie chorobie i mam pytanie jak zorganizowac kampanie ktora zebrała by pieniadze na operacje potrzeba ok 15000 euro Myslelismy o jakichs banerach lub cos tego typu jesli ktos wie z kim sie mozna skontaktowac o pomoc to bardzo prosze o pomoc i jeszcze jedna kwestia ministerstwo!! czy jest jakas mozliwość dostania jakiegos dofinansowania gdzie sie zwrocic?? CZAS LECI A ON CHCE ZYC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Przykra sprawa :( , a sami (chyba) niewiele zdziałacie. Spróbujcie uderzyć do jakiejś fundacji np. TVN (telewizja jest bardzo dobra), oni zajmują się takimi zbiórkami profesionalnie, mają dobre zaplecze i narządzia. Może nagłośnią sprawię, ect. Na ministerstwo nie liczyłbym wcale, szkoda czasu. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Crazy_Ivan ma racje. najlepiej jak sie udacie do jakiejs fundacji. Tylko musicie rozeznac co macie w miescie bo nie wiem gdzie jest Nisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 U nas w szkole tesh była taka zbiórka ... uzbierali troche kasy ale w sumie to mieli tylko 10% z tego co trzeba było mieć :? Najlepszym wyjściem będzie właśnie jakaś fundacja, tak jak radzą koledzy wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Albo mozna tez poszukac jakiegos sponsora(ciezko, ale zawsze mozna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Pochodzić po firmach, kwestura na ulicach (może szkoła cos pomoże zorganizować) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...