Skocz do zawartości
krysiu95

Potrzebny Laptop Do 2500 Zł .dla Gracza - Dobra Karta Niezły Procek.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat niemoge znaleźć dobrego laptopa do 2500 zł.

Parametry ważne dla mnie to przedewszystkim to czego nie mozńa wymieniać -karta graficzna najlepiej (512) własnej pamięć GF 8*** albo GF 9*** oraz dosyć dobry precek -core 2 duo T*** albo P*** od 2,0 Gh .

Wszytskich którzy mogą pomóc szczerze o to prosze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny niestety ostatnio poszły w górę i to wyraźnie, więc wybór będzie trochę bardziej ograniczony - Dell Inspiron 1720 z 8600GT, Compal FL90, FL92, albo najlepiej JHL90 (ma 9600GT), ew. Toshiba X205.

Każdy z tych laptopów to po 3500 zł idzie nie wydam tyle.

Macie coś choć o podobnych parametrach za 2500 zł??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no na allegro wiem że jest bo na allegro jest wszystko.Łaćznie z shitam i skłądaczkami.

MI chodziło o sklep pożadny (nie aukcyjny) .

TO już trudniej nie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kupuj w normalnym sklepie - http://www.bluemobility.com.pl/blueberry-c...osa-p-2199.html Ew. Optimus - http://www.skapiec.pl/site/cat/17/filtr/_0...0_0_0_10048_0_0 ale opinii o nim nie słyszałem. Na Twoim miejscu nie kupowałbym w ogóle - w końcu w każdym rodzaju sklepu, znajdzie się taki, który sprzedaje badziew po zawyżonej cenie :lol2: Gdyby na allegro wszyscy byli oszustami, nikt nie robiłby tam zakupów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi