Gość marek1981 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Ktora z tych kart jest bardziej przyszlosciowa jesli chodzi o nadchodzace w ciagu najblizszego roku gry? Czy na obu da sie pograc w przyszlosci w Diablo 3/Starcrafta 2? Gdzies czytalem jakis ranking i wyszlo ze 7950 GTX jest o wiele bardziej wydajna ale obsluguje tylko DircetX w wersji 9c, 9600 GT sprzetowo wspiera DirectX 10 ale jest mniej wydajna. Mysle nad kupnem laptopa do gier do ok. 3500zl i zastanawiam sie z ktora grafa wybrac? Czy roznica w grach miedzy tymi dwoma kartami jest bardzo wielka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Ja zawsze jestem za tym, aby się nie pchać w starą technologię. http://www.benchmark.pl/zestawienie_gpu.html, zresztą sam zobacz 9600GT jest lepszy niż stary już 7900GTX Wiem ze to nie to samo co w laptopach, ale już jakiś punkt widzenia będziesz miał. Edytowane 27 Października 2008 przez Stachuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphi...List.844.0.html Najlepiej brać 9600GT z DDR3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Mobilne 9600gt to standardowy 8600gt, Imo wydajniejszy będzie 7950gtx. Ja bym to wybrał. Nie wiem w jakich pieniądzach chcesz kupić lapka ale jest jeszcze ciekawy MSI 735gt z 3850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 A ja bym proponowal zeby "stasimon" nie dublowal sobie konta, bo to sie juz nudne robi. Moze urlop pozwoli Ci lepiej zaznajomic sie z regulaminem i panujacymi zasadami. Zamykam. A reszte prosilbym o kierowanie jednak na wlasciwy tor czyli do odpowiednich tematow, ktorych juz pare jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...