JROX Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Jako że spalił mi się switch, muszę zakupić jakiś nowy sprzęt, ale teraz potrzebuje jeszcze dodatkowo Wifi. Chodzi o połączenie kilku kompów po kablu i kilku po Wifi razem tek żeby dało radę pyknąć w jakąś gierkę. Aha, no i potrzebuje 8 portów LAN... Jako że jestem w tym sprzęcie zielony chciałbym was poprosić o pomoc w wyborze. Edytowane 27 Października 2008 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Jesli komputery mają byc blisko siebie to wystarczy dowolny ruter z wifi + switch zeby podłączyc odpowiednią ilosc PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) W grę wchodzi raczej najbliższe otoczenie. Dobra, teraz już wiem czego szukać [; Dzięki. ________________________________ Jeszcze jedno pytanie... Zasięg potrzebny na ~100m/2 ściany. Co tu brać? Do ~150zł. http://e-lectron.pl/product_info.php?products_id=26104 Linksys WRT54GC-EU ________________________________________ Zamówiłem Linksys'a... Edytowane 3 Listopada 2008 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...