TESCO2007 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Nie wiem czemu ale teraz gdy wejde np. na www.google.pl to mam powiekszona czcionke byla mala a teraz jest o wiele wieksza a nic nie przedstawialem jak wrocic do poprzednich ustawien mam tez tak na niektorych innych stronach ze czcionka jest za duza prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Jaka przeglądarka? Jak Opera to pewnie użyłeś SHIFT plus "+". Zmiejszanie: CTRL plus "-". //Zapomniałem, że jeszcze na pasku statusu (tym na dole) jest do wyboru procentowe powiększenie strony... Edytowane 27 Października 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESCO2007 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 internet explorer 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 No to dla własnego dobra nie "naprawiaj" problemu tylko zmień przeglądarkę. Nie pytaj dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...