MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Co sądzicie o tym--według mnie Skashanionym,zjechanym,chałowatym,dupnym,debilnym,beznadziejnym itp. itd. programie ...... potwierdza się 'wysoki' poziom PL TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 moja siostra to oglada, ale nie dlatego ze lubi tylko dlatego ze ja to smieszy :D Mnie to osobiscie nie smieszny, raczej żenuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 tragedia debilizm co to sie dzieje!!!!!!!!!!!głupota nie zna granic!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 tragedia debilizm co to sie dzieje!!!!!!!!!!!głupota nie zna granic!!!!!!zna :D obejrz sobie jeden odcinek z Wiśniewskim :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 aaa racja racja.....ale to już się zlewa powoli a wręcz zaczyna tworzyć całość .... prawie nie można odróżnić Wiśniecha od Sextetu albo od Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'--spiewać na melodię ludową otherwise) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 polski telewidz nie byc zbyt wymagajaca i kazdy chłam łyknie :evil: niestety odbija sie to na jakosci nadawanych programow w tv 30%telenowel 30%debility show30%totalnej kaszany i 10 % mozliwych do obejrznia progsow filmow itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 10 % mozliwych do obejrznia progsow filmow itpale oczywiscie tez dobre 10% daja po 23.00 w czasie tygodnia kiedy czlowiek idzie do pracy/szkoly nastepnego dnia i gdzie w tym wszystkim sens ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ciekawe co jeszcze wymysla.....a o wisniewskim to mi nawet nie mówicie bo dostaje białej goraczki!!!!! moze niedługo bedzie program typu zycie i twórczosc Huberta Urbanskiego heehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 MACHOOOOOOo uśmiejesz sięęęęęęęęęę Było coś takiego tylko pod inną nazwą Buehehehehehehehhe był taki progz w TV all o hurbanskym update siostra mi opowiadała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 najgorsza jest moda na sukces, to dopiero tasiemiec. Jak bylem dzieckiem zaczeli go emitowac a za rok juz bede mia 18 lat a oni wciaz to puszczaja :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 a o co chodzi - bo ja nie wiem nie ogladam duzo tv ostatnio ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 chodzi o tasiemcowe seriale i program w ktorym polscy faceci robia streaptase przy rodzince, znajomych itd :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 aaa racja racja.....ale to już się zlewa powoli a wręcz zaczyna tworzyć całość .... prawie nie można odróżnić Wiśniecha od Sextetu albo od Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'--spiewać na melodię ludową otherwise)A mógłbyś to na język polski przetłumaczyć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 którą część dokładnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 "Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ano niestety.... ciekawe kto to oglada. a zreszta trzeba byc niezle zrytym aby sie zglosic do takiego czegos.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ten Sex cos tam widzialem moze z 5 minut i omało pawia nie pusciłem normalnie w tv teraz robione sa takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane programy ze nie ma sie co dziwic ze mało kto płaci abonament :lol: I później sie ludzie dziwią ze młodzież woli internet od tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 W sumie kanałow jest dużo a nie ma co oglądać pozostają zachodnie stacje typu planet , discovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Planet i Discovery ROX :>. Ale procz debilnych rzeczy jak sextet itd (Big Brother byl jeszcze ok ale i tak najwyzej sredni) sa jeszcze fajne programy jak Milionerzy ;] (z Chu.jbertem Urbanskim;]), rozmowy w toku i Kriminalnaja Rasija :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mi sie podoba ten nowy program na TVN gdzie odwiedzaja polakow na calym swiecie odsiadujacych kare w wiezieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mi sie podoba ten nowy program na TVN gdzie odwiedzaja polakow na calym swiecie odsiadujacych kare w wiezieniumi sie podoba ten nowy program na TVN gdzie odwiedzaja polakow na calym swiecie odsiadujacych kare w wiezieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 "Weeee DWojeeeee uuuuuuuh (zapodane na beat'a 'we dwoje'" czy ktoś to rozumie ?? bo sądzę że większość tak :) nie będę michalaq wyjaśniał słowa beat :) :P live long 'n prosper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A japowiem jedno: WSTYD^n , n->infinity... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Polskie społeczeństwo daje zapotrzebowanie na takie beznadziejne programy. Przecież na samym początku TVN miał wielkie aspiracje - mieli pokazywać wartościowe filmy i programy na różne tematy. W końcu jednak okazało się, że stacja ma marną oglądalność i przynosi straty, więc musieli sie przestawić na taki chłam. Ja teraz już kilka dni choruję (ehh... ta grypa...) i leżę cały czas przed TV. Objerzałem chyba połowę programów na Discovery ;) The best jest seria o Blitzkriegu i Pola Bitew - IIWŚ rulez! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jedyne co oglądam w tv to kanały muzyczne, discovery all itp. sextet to tak zajebiście debilny, skashaniony i perdnięty prog, że szkoda czasu :twisted: jak można zrobić z siebie takiego kretyna... jeszcze jakby było to na polsacie to bym się nie dziwił ale TVN ??!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...