Oniryczny Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Witam! Na mojej płycie głównej mam podłączone 3 dyski SATA II Windows XP widzi wszystko pięknie EVEREST pokazuje temperatury każdego z nich a na Viście albo 2008 Server nie pokazuje sterowniki zainstalowane ze stronki nV takie jak trzeba. Czy ktoś zna rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosen Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Spróbuj Everesta odpalić jako administrator. Może pomóc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 nie no to już próbowałem i też nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Hmm To wina sterowników, rozwiązanie problemu znajdziesz najprawdopodobniej tutaj http://www.lavalys.com/forum/index.php?showtopic=2378 Sam nie sprawdzałem jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, zwłaszcza, że miałem kiedyś niezłe wałki po modyfikacji sterów i nie chce mi się pakować w kłopoty skoro wszystko poza smartem działa ok. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 nie działa SMART temp dysków i temp VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Może za stara wersja Everesta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ani Everest Home ani Everest Ultimate ani SpeedFan nie pokazują no i HDTune też nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 A próbowałeś sposobu tego, który podałem w linku. Co do smarta to na pewno pomoże, a co do temperatury gpu spróbuj z najnowszym everestem 4.60 daje radę, wcześniejszy u mnie na viście 64 bit też nie dawał rady. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Pięknie !! Everest 4.60 wszystko pieknie pokazuje Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...