Janekk Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Witam Próbuję zainstalować vistę z pendrive na dysk, ale aby to zrobić korzystam z tego poradnika http://www.otgnet.com/Content/Default.aspx...=all,Title=3764, lecz niestety jak wybiorę komende list disk w diskpart, to tylko są moje dyski, a pendriva nie wykrywa, w czym jest problem ?. Poza tym pendrive normalnie jest wykrywalny. Czy można innym sposobem wgrać Viste 64bit ? Z płyty nie mogę wgrać, bo napęd się zepsuł i wysłałem na gwarancje. Edytowane 30 Października 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 W zarządzaniu dyskami go widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) W zarządzaniu dyskami go widać? Tak. Edit. Problem rozwiązany, byłem u kolegi i u niego na viście dało się zrobić według tamtego poradnika na moim pendrive. Zaraz instaluje Viste :D Edytowane 31 Października 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Mam pytanie czy podczas startu instalacji na czarnym tle leci ten pierwszy pasek szary pisze przy nim windows is loading files. Czy z pendrivea też bardzo długo wrzuca te pliki u was u mnie około 7,5 minuty a z płyty było to bardzo szybko. A znowu przy rozpakowaniu danych we właściwej instalacji z pendrivea leci szybko a z płyty powoli. Mój pen to patriot xporter 8gb. Edytowane 7 Marca 2009 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...