Skocz do zawartości
romek

[gra]: Clive Barker's: Undying

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika Nie wiem, co zmusiło mnie tego chłodnego poranka dwadzieścia lat temu, by przeczytać starą, tajemniczą książkę znalezioną przypadkiem w bibliotece. Nie wiem też, co skłoniło mnie, by wezwać pozostałych, poprowadzić ich ku wyspie Stojących Głazów i wypowiedzieć inkantację. Zwykła, dziecięca zabawa - mawiałem zawsze. Ale gdzieś głęboko w środku musiało być coś innego, jakaś obca siła, która poprowadziła mnie ku książce, a potem zawiodła w to posępne miejsce. Czuję się zmanipulowany, przez coś, czego nie rozumiem. Mój stan pogarsza się i wkrótce niewiele za mnie pozostanie. Wiedząc, że już niebawem znajdę się po tamtej stronie i w nieunikniony sposób połączę z przodkami, w pełni zdałem sobie sprawę, że potrzebuję pomocy, nim nadejdzie mój czas. Dlatego wysyłam list. Jedyna nadzieja, że Galloway odpowie ...
Jeremiah Coven

Autor: Sebastian "Caleb" Oktaba

Tekst został przygotowany specjalnie na Halloween. Miłego czytania...

Link do publikacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT: CLIVE BARKERS'S UNDYING - RECENZJA

Nie ma stopki ocen, screenów, plusów i minusów oraz okładki :> Nie jest to więc recenzja sensu stricte, lecz taki helloweenowy drobiazg, oceniajcie więc ten tekst przez taki właśnie pryzmat :)

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi