romek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Nie wiem, co zmusiło mnie tego chłodnego poranka dwadzieścia lat temu, by przeczytać starą, tajemniczą książkę znalezioną przypadkiem w bibliotece. Nie wiem też, co skłoniło mnie, by wezwać pozostałych, poprowadzić ich ku wyspie Stojących Głazów i wypowiedzieć inkantację. Zwykła, dziecięca zabawa - mawiałem zawsze. Ale gdzieś głęboko w środku musiało być coś innego, jakaś obca siła, która poprowadziła mnie ku książce, a potem zawiodła w to posępne miejsce. Czuję się zmanipulowany, przez coś, czego nie rozumiem. Mój stan pogarsza się i wkrótce niewiele za mnie pozostanie. Wiedząc, że już niebawem znajdę się po tamtej stronie i w nieunikniony sposób połączę z przodkami, w pełni zdałem sobie sprawę, że potrzebuję pomocy, nim nadejdzie mój czas. Dlatego wysyłam list. Jedyna nadzieja, że Galloway odpowie ... Jeremiah CovenAutor: Sebastian "Caleb" Oktaba Tekst został przygotowany specjalnie na Halloween. Miłego czytania...Link do publikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) EDIT: CLIVE BARKERS'S UNDYING - RECENZJA Nie ma stopki ocen, screenów, plusów i minusów oraz okładki :> Nie jest to więc recenzja sensu stricte, lecz taki helloweenowy drobiazg, oceniajcie więc ten tekst przez taki właśnie pryzmat :) Edytowane 31 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Nie ma stopki ocen, screenów, plusów i minusów oraz okładki :> Nie jest to więc recenzja sensu stricte, lecz taki helloweenowy drobiazg, oceniajcie więc ten tekst przez taki właśnie pryzmat :) Linka do recki też nie ma. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ah ten Romek - muszę z nim poważnie porozmawiać :lol2: Link jest w 2 poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 gre wspominam z nostalgią...może jej nie ukończyłem, bo były inne projekty, ale klimat to ona miała...oj miała teraz już nie wychodzą takie produkcje ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Publikacja była na stronie głównej, suma dwóch kliknięć. Zamiast tylko przeskakiwać po forum nieraz warto zajrzeć na portal. Od 2 miesięcy wypuszczamy co 2-3 dni nowy artykuł. Link dodany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Cudowna gra. Pamiętam jak wiele lat temu nocą siedziałem przed kompem grałem. Najfajniesze były motywy przenoszenia się w czasie i te głosy w klasztorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...