Skocz do zawartości
Granat

Antec Solo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś może miał/ma styczność z tą obudową?

Konkretnie chodzi mi o to czy zmieści się w niej hd4870; a może już hd4850 wchodzi z problemami... :wink: ?

A po drugie, czy naprawdę jest to obudowa warta uwagi?Jakoś generalnie wyszperałem prawie same pozytywne opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciwieństwie do GTX260 i GTX280 karty ATI z serii 48XX (czyli HD4850 i HD4870) zmieszczą się do SOLO. Jest to obudowa mimo wszystko mała, wymaga dobrej umiejętności układania kabli i cierpliwości. Jeżeli lubisz rozgrzebać komputer w sobotę rano i skończyć w nocy będziesz zadowolony :) W efekcie otrzymasz dobrze wyciszoną obudowę. Ma bardzo dużo autorskich rozwiązań anteca, które w większości przypadków fajnie się sprawdzają (na przykład mocowanie dysków twardych). Oficjalnie się o tym nie pisze, ale to już trzecia rewizja tej obudowy. Zajrzyj wieczorem do galerii i pełnego antec solo - masa fotek.

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 280 zł brać?? :wink:

I mam pytanie odnośnie tych wentyli 92mm na przodzie.Jst to wersja opcjonalna z tego co widzę, więc warto dorzucić przynajmniej jeden na przód czy nawet bez nich nie powinno być za gorąco...???

No i mam nadzieję,ze te 4850 czy 4870 da się upchnąć jakoś.....

Edytowane przez pemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciwieństwie do GTX260 i GTX280 karty ATI z serii 48XX (czyli HD4850 i HD4870) zmieszczą się do SOLO.

Właśnie dostałem wiadomość ze sklepu "cooling.pl",że 4850 wejdzie a 4870 nie....

Zgłupiałem trochę bo przyznam szczerze w ślepo nie chciałbym brać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi