Skocz do zawartości
-=YoGi=-

Laing Ddc 1t - Rip

Rekomendowane odpowiedzi

No coz, ukladem sie nacieszylem cale 1,5 tygodnia... :( dzisiaj jak zawsze odpalilem sobie kompa, wszystko oprocz dziwnego przymruzenia diody w reserwuarze bylo jak zawsze, no a po chwili zaczelo smierdziec jak cholera... musialem rozmontowac caly uklad, przy okazji rozlalem troche plynu :Pi dalej cholera nie wiem od ktorej strony sie do niego zabierac z rozkladaniem, zeby tyle nie rozlac :D no ale wracajmy do tematu. rozlozylem uklad i sie okazalo ze to nie weze tak smierdzialy, tylko pompka - stopiony plastik na spodzie na wysokosci wejscia kabli, ok. 3x6mm

no i to by bylo narazie na tyle z mojej zabawy. czekam na odzew z coolinga i wysylam na reklamacje.

mieliscie juz taki przypadek lub podobne? bo cos to troche dla mnie dziwne, zeby po tak krotkiej pracy, tak po prostu padla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz cienkie węże?

Chodzi ci opór ?

U mnie podobna pompka (switchech) pcha wode przez węże 8/10, dwie chłodnice i dwa bloki z prawie 3800obr/min i jakoś daje rade już kilka miechów, ale z ciekawości sprawdzę tą temperaturą spodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie czytales dokladnie, albo nie ten tamat...

3137697[/snapback]

Niektórzy nie odróżniają glueguna od lutownicy ale cóż.. ;D
odrozniaja :P

Wracajac do padnietego lainga ja bym sie pozastanawial czy czasem topu nie dokreciles za mocno i wirnik nie stanol... Raz mogl lepiej zalapywac raz stawal, stanol na dluzej i po ptokach...

nie zatrzymal sie nigdy, top nie byl przykrecany do oporu.

Dołączona grafika

zaznaczony punkt, i troche w dol od niego jest u mnie po prostu czarne...

Edytowane przez -=YoGi=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi