Skocz do zawartości
levant

Którego Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

początkowo znalazłem ASUS N50VN T3200 , potem po przeglądnięciu forum/poradników/rankingów zauważyłem HP dv5-1040ew i nie wiem którego kupić. Jak widać mogę na ten cel przeznaczyć do 3400 zł. A może jednak jakieś inne (z matrycą 15,4 cala)? Proszę o pomoc.

O shit, sorry, teraz zauważyłem, że napisałem w złym dziale - przepraszam i proszę o przeniesienie/usunięcie :damage_wall:

Temat przeniesiony dodatkowo proszę pamietać na przyszłość o bardziej sprecyzowanym tytułowaniu wątków.

KrisJR

Edytowane przez KrisJR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie masz wmagania co do laptopa? I do czego będziesz go najwięcej używał?

Ja mam ten sam dylemat.

Lapka bede go uzywal do domu, glownie do gier, bedzie malo noszony, ale nie wiem czy dla nieznacznie lepszej grafiki (w testach na 3dmark karty graficzne), dysku 320GB i 1gb ramu (który mozna tanio rozbudowac) warto rezygnowac z wiekszej mozliwosci rozbudowy pamieci Ram.

Nie wiem co poczac. Jak z jakoscia wykonania, awaryjnoscia??

Zastanawiam sie miedzy tym samym HP z Vobisu co podał kolega,

ale innym Asusem, wydajemi sie ze lepszym

Asus

Edytowane przez spman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także głównie gry, internet, filmy, ale nie tylko w domu, będzie też noszony - więc zależy mi na jakości wykonania, trwałości, bezawaryjności.

Głównie chodzi mi o to żeby nie było jakiś upierdliwych problemów (typu np. z regulatorem głośności jak to gdzieś czytałem itp.)

Edytowane przez levant

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi