levant Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Witam, początkowo znalazłem ASUS N50VN T3200 , potem po przeglądnięciu forum/poradników/rankingów zauważyłem HP dv5-1040ew i nie wiem którego kupić. Jak widać mogę na ten cel przeznaczyć do 3400 zł. A może jednak jakieś inne (z matrycą 15,4 cala)? Proszę o pomoc. O shit, sorry, teraz zauważyłem, że napisałem w złym dziale - przepraszam i proszę o przeniesienie/usunięcie Temat przeniesiony dodatkowo proszę pamietać na przyszłość o bardziej sprecyzowanym tytułowaniu wątków. KrisJR Edytowane 9 Listopada 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 A jakie masz wmagania co do laptopa? I do czego będziesz go najwięcej używał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) A jakie masz wmagania co do laptopa? I do czego będziesz go najwięcej używał? Ja mam ten sam dylemat. Lapka bede go uzywal do domu, glownie do gier, bedzie malo noszony, ale nie wiem czy dla nieznacznie lepszej grafiki (w testach na 3dmark karty graficzne), dysku 320GB i 1gb ramu (który mozna tanio rozbudowac) warto rezygnowac z wiekszej mozliwosci rozbudowy pamieci Ram. Nie wiem co poczac. Jak z jakoscia wykonania, awaryjnoscia?? Zastanawiam sie miedzy tym samym HP z Vobisu co podał kolega, ale innym Asusem, wydajemi sie ze lepszym Asus Edytowane 9 Listopada 2008 przez spman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Jest jeszcze Samsung R560 i MSI gx620. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/search.php?string=AC...0&country=1 recenzja: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Acer-...0G.11944.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levant Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Ja także głównie gry, internet, filmy, ale nie tylko w domu, będzie też noszony - więc zależy mi na jakości wykonania, trwałości, bezawaryjności. Głównie chodzi mi o to żeby nie było jakiś upierdliwych problemów (typu np. z regulatorem głośności jak to gdzieś czytałem itp.) Edytowane 10 Listopada 2008 przez levant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...