djtomas Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam! Prawdopodobnie wirus uszkodził mi plik: FWPKCLNT.sys Byłbym wdzięczyn jakby ktoś uploadną go albo przesłał mi na maila. Mam Vistę x64 SP1, ale myślę że od innej wersji też może zadziała. POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie wiem , czy jest coś takiego na tym systemie , jak konsola odzyskiwania. Tam sobie naprawisz ten plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Jeżeli chcesz z wersji 32-bitowej to podaj maila @PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) wkładałem płytę z systemem i korzystałem z opcji napraw system nie pomogło POzdr. edit: nie mogę podmienić pliku :( odmowa dostępu, jak to rozwiązać? Edytowane 10 Listopada 2008 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...