LuKe Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 SIEMA dziwnym trafem cos sie namieszalo i niedosc ze mi znikla ikonka od POKAZ PULPIT, to jak ja przywracam tym sposobem: http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_67828.html to gdy ja naciskam to otwiera sie normalnie plik TXT z tym co tam napisalem, a nie czysci pulpitu... co sie stalo? dodam ze na innym koncie dziala normalnie ta ikona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Ikona wygląda jak "Pokaz pulpit' czy plik tekstowy? Jesli to drugie to a) masz włączone ukrywanie rozszerzeń znanych typów plików i masz cały czas plik txt. Trzeba wyłączyc i zmienic rozszerzenie. b ) masz pliki scf skojarzone z notatnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 nie wlasnie nie mam ukrytych rozszerzen, normalnie wyglada to jak "Pokaz pulpit' a otwiera sie plik tekstowy... co do pliku scf skojarzone z notatnikiem to chyba raczej tez nie mam bo ikonka od POKAZ PULPITwyglada tak jak ma wygladac a czy mozna dodac do TYPY PLIKOW wlasnie tego SCF bo jak tam patrze to go tam nie ma, mozna niby tam go dodac... dac NOWY ale w zaawansowane cza cos wybrac, nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...