demisen Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiem, że są takie narzędzia jak Seatools / ES Tool / DLGDIAG :), ale czy Toshiba ma własny soft do testowania swoich dysków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Patrzyłem w Google, ale nic ciekawego nie znalazłem. Zawsze pozostaje HD Tune ;) Przy okazji mam małe pytanie - czy są jeszcze jakieś ciekawe i najlepiej darmowe programy do testowania dysków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Przy okazji mam małe pytanie - czy są jeszcze jakieś ciekawe i najlepiej darmowe programy do testowania dysków?Mhdd, badblocks (linux). Edytowane 15 Listopada 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...