Skocz do zawartości
Zitah

Vlite Vs Vista 32 Bit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem sobie zrobic pod Vista płytke dla siebie za pomocą programu vlite (najnowsza wersja z www pobrana)

Zainstalowałem i podczas uruchamiania program wymaga ode mnie zainstalowania jakies innej aplikacji ze strone microsoftu ~800MB około ma obrazek który ciągnąłem. niestety po zaisntalowaniu tego i tak nie moge skorzystać z tego programu, ponieważ on ciągle mi się pluje:

Oto screen:

http://img98.imageshack.us/my.php?image=vlitezd2.jpg

Jak temu zaradzić? Ma ktoś jakąś propozycję?

pozdrawiam zitah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z zainstalowaniem AIK w polskiej wersji językowej.

Montuje obraz daemon toolsem i w trakcie instalacji wyskakuje mi komunikat, że plik winpe.cab jest uszkodzony, albo nie mam do niego dostępu. Na wszelki wypadek ściągnąłem jeszcze raz, ale dalej jest to samo - nagrałem obraz na płytę DVD i przy instalacji ponownie ten sam komunikat.

Próbuję to zainstalować na Viście x64, wszystkie aktualizacje poinstalowane.

Macie może jakieś pomysły? Chciałem przygotować sobie 'swoją" vistę, ponieważ w tej chwili system zajmuje mi prawie 30Gb...

EDIT:

Problem rozwiązany - ściągnąłem plik na laptopie, a później go przegrałem i zainstalowało się bez problemów. Nie wiem co było przyczyną, ale ściągałem używając i IE, i FF, bez żadnego antyvira

Edytowane przez Julo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi