Zitah Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam, chciałem sobie zrobic pod Vista płytke dla siebie za pomocą programu vlite (najnowsza wersja z www pobrana) Zainstalowałem i podczas uruchamiania program wymaga ode mnie zainstalowania jakies innej aplikacji ze strone microsoftu ~800MB około ma obrazek który ciągnąłem. niestety po zaisntalowaniu tego i tak nie moge skorzystać z tego programu, ponieważ on ciągle mi się pluje: Oto screen: http://img98.imageshack.us/my.php?image=vlitezd2.jpg Jak temu zaradzić? Ma ktoś jakąś propozycję? pozdrawiam zitah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Czyli po kliknieciu Install odsyła dalej do pobierania? Rozpakuj i wrzuc do katalogu vlite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitah Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Dzieki wielkie pomogło.. Pozdrawiam Zitah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Mam problem z zainstalowaniem AIK w polskiej wersji językowej. Montuje obraz daemon toolsem i w trakcie instalacji wyskakuje mi komunikat, że plik winpe.cab jest uszkodzony, albo nie mam do niego dostępu. Na wszelki wypadek ściągnąłem jeszcze raz, ale dalej jest to samo - nagrałem obraz na płytę DVD i przy instalacji ponownie ten sam komunikat. Próbuję to zainstalować na Viście x64, wszystkie aktualizacje poinstalowane. Macie może jakieś pomysły? Chciałem przygotować sobie 'swoją" vistę, ponieważ w tej chwili system zajmuje mi prawie 30Gb... EDIT: Problem rozwiązany - ściągnąłem plik na laptopie, a później go przegrałem i zainstalowało się bez problemów. Nie wiem co było przyczyną, ale ściągałem używając i IE, i FF, bez żadnego antyvira Edytowane 10 Marca 2009 przez Julo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...