eska34534 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam. Chciałbym zakupić nagrywarkę na serial ata. Która jest najlepsza? Pytam bo na chip.pl już nie ma rankingu nagrywarek a w necie jakoś nie znalazłem za dużo porównujących testów. Moje kryteria wg których kupie nagrywarkę to: możliwość przegrywania zabezpieczonych płyt i dobrze żeby miała technologie mount rainer do zapisu pakietowego, pomniejsze kryterium to cicha praca. Cena lepiej żeby była do 90 zł . Zakup planuje na komputroniku albo areście bo mają duży wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Pioneer 215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska34534 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Pioneer 215 zapomniałem dodać dobrą korekcje błędów;) a ten pionier 215 jest poparty jakimś testem? (sam trochę poszukam oczywiście:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Na tej stronie znajdziesz testy nagrywarek - cdrinfo.pl PS. Dzisiaj już dawałem ten link w innym temacie. :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Ew. Pioneer 216. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska34534 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 cdrinfo.pl mnie zawiodła bo mało tam jest testów a wogóle to wezme chyba LG GH22NS30 bo mnie już kur lwica bierze z tymi testami a właściwie ich brakiem:D. ten lg polecany z konkurencyjnego forum;0 to na tyle awe sadam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 2 osoby polecają Ci pioneera, a ty bierzesz LG... cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 cdrinfo.pl mnie zawiodła bo mało tam jest testów wejdź na forum i poczytaj opinie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska34534 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 wejdź na forum i poczytaj opinie ... nie moge wejsc na to forum bo nie moge sie zarejestrowac, nie wiem czemu sie rejestracja nie otwiera. a co oni tam polecaja ? pioniera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...