sw1ssst Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Help netia 1m dziś mi rozłączyła, reconnect patrzę w ustawienia a tam http://img3.imagebanana.com/view/j3cdycj/4152356234.JPG przy takich ustawieniach adsl nie będzie działać stabilnie. Nie wiem czy dzwonić czy oni o tym wiedzą że coś się zepsuło? Modem ma znaczenie? Bo kot mi czasem zrzuca z biurka ale nigdy nie mam dc, att mam 20 a margin 30 teraz kapa straszna co robić? Edytowane 21 Listopada 2008 przez lol802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie wiem czy dzwonić czy oni o tym wiedzą że coś się zepsuło? Modem ma znaczenie?Dzwoń. Rozumiem że do tej pory miałeś tłumienie ~30dB, a teraz nagle podskoczyło do 66dB? Albo ktoś w kablach grzebał, albo "samo z siebie" sie porobiło -> pogoda potrafi namieszać w kablach ;) Modem swoją drogą, posprawdzaj kable (telefoniczne) w domu i gniazdka. Wymień mikrofiltr! ... a potem dzwoń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Bledow CRC nie ma, pakiety przechodza w obie strony - nie wiem, w czym rzecz? IMHO dramatyzujesz, ale jak Ci sie chce, to poobserwuj przez jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Bledow CRC nie ma, pakiety przechodza w obie strony - nie wiem, w czym rzecz? IMHO dramatyzujesz, ale jak Ci sie chce, to poobserwuj przez jakis czas.Dramatyzuję? z 20 na 66 samo z siebie? Ciągłe dc? Co mam zachwalać? Zauważyłem w modemie odstającą taką kostkę czy co tam jest ;/ kupię nową i przylutuję może ;P niebawem umowa się kończy więc nie chcę być stratny 70zł za router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...