kredek Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 dzis postanowilem przeczyscic kompa z kurzu, wiec otworzylem obudowe wydmuchalem kurz i zdjalem wentylator z procka (moj procek to C2D 8200) i przeczyscilem go z kurzu...nalozylem wentyl z powrotem , podlaczylem wszystko, odpalam kompa a komp mi zaraz gasnie, wlacza sie doslowanie na sekunde i sie wylacza....nie wiem o co chodzi, wentylator zalozylem na proca poprawnie, komp nie wydaje zadnych sygnałow tylko sie odrazu wylacza.....pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Jakby miał za wysoką temperaturę proc...a pasty nie zapomniałeś nałożyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 nie mam pasty....ale jak zdjalem wentyl to jakas tam była na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Pasta Ci nie potrzebna(jeśli nie kręcisz - tylko nie krzyczeć, przecież to 45), BOX wystarczająco przylega. Może wtyczka +12 jest wypięta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 wlasnie w tym problem ze wszystko jest przypiete jak trzeba....wioze jutro kompa do serwisu czy mozliwe zeby procek sie uszkodzil podczas zdejmowania i nakladania wentyla??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zdejmowałeś cały radiator, czy tylko wentylator ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 caly radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Ciężko jest uszkodzić w dzisiejszych obudowach procesory poprzez same zakładanie. Dziwny problem, a czy jak włączasz komputer kręci się wiatraczek od chłodzenia procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 zawiozlem do serwisu i okazalo sie ze padl chpset na plycie glownej.....a ja chcialem tylko wyczyscic kurze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 zawiozlem do serwisu i okazalo sie ze padl chpset na plycie glownej.....a ja chcialem tylko wyczyscic kurze Tak to jest jeżeli się nie uziemisz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gravimag Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak to jest jeżeli się nie uziemisz!!!wątpię żeby to się stało przez brak uziemienia... już od jakiegoś czasu (jakieś naście lat) lubię grzebać w bebechach kompa i jeszcze nigdy nie zakładałem opaski uziemiającej. może kolega coś innego namieszał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...