LuZaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Czy warto robic duzo zachodzu aby zmieniac z plyty jaka mam w podpisie na te ktora jest w temacie czyli DFI ad77. Bedzie w sumie roznica w wydajnosci ale jesli chodzi o podkrecalnosc to jak z nia jest bo w opisach widnieje ze ma zmiane magistrali do 250mhz;) rtofl!! Akurat cos takiego by mi sie przydalo hehehehe:D Z gory thx!! Jesli juz byl taki temat to prosze tylko o linka i o zamkniecie tematu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 płytka ogolnie spoko ale jesli mowisz o modelu PRO ..ja miałem ale bez pro i była mi mało przydatna bo nie miała zwiekszania napiecia i mnoznika ...napiecie było ale tylko do 1.85 ...za te pieniadze polecam to co ja mam w podpisie jest bardzo wydajna i tania 350 zł polecam ja ja własnie zamieniłem za DFI i nie załuje /..www.albatro.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 imo l7s7a2 bedzie najlepszym wyborek podkrecalnosc ta sama tzn najwyzszy wynik jaki widzialem to 11x200 czyli niezle chociaz podobno ktos osiagnal 12.5x200 ale nie wiem jak z tym jest no i lepsza wydajnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jak zmienisz tylko plyte to nic nie zyskasz,sle bedziesz kiedys mogl wsadzic XP 0.13 co na tym solteku nie jest takie pewne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 w tej chwili sa chyba tylko 2 rozsadne wybory 1. Epox jesli ktos nie patrzy na cene 2. Ecs l7s7a2 - najlepszy w swoim przedziale cenowym i bijacy wszystkie plyty na via Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 za te pieniadze polecam to co ja mam w podpisie jest bardzo wydajna i tania 350 zł polecam ja ja własnie zamieniłem za DFI i nie załuje /..www.albatro.com.tw Gdzie kupić tego albatrona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 kupiłem go w swoim sklepiet zt , w soim miescie u znajomego ..a mozna je dostan np. www,siurius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Albatrona w Wawie sprzedaje california(www.california.com.pl) ale to hurtownia .. (trzebaby skombinowac jakis sklep ktory bierze sprzet z californi w Twoim miescie ) albo - widzialem w siriusie .. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 w tej chwili sa chyba tylko 2 rozsadne wybory 1. Epox jesli ktos nie patrzy na cene 2. Ecs l7s7a2 - najlepszy w swoim przedziale cenowym i bijacy wszystkie plyty na via Właśnie - Ecs l7s7a2 w Łodzi nie ma ... w Komputroniku bywa... EPOX ta ($$$) .... no chyba żeby 8K9A .... za ok. 350zeta (w Łodzi ?) Qrde ... kupię fają (do OC) używaną płytę ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 płytka ogolnie spoko ale jesli mowisz o modelu PRO ..ja miałem ale bez pro i była mi mało przydatna bo nie miała zwiekszania napiecia i mnoznika ...napiecie było ale tylko do 1.85 ...za te pieniadze polecam to co ja mam w podpisie jest bardzo wydajna i tania 350 zł polecam ja ja własnie zamieniłem za DFI i nie załuje /..www.albatro.com.twAle zalezy mi na kasie. Plyta ktora proponujesz kosztuje 350 zl a moj budzet przy 250 na ta DFI i tak bedzie mocno napiety ;) Chodzilo mi o wersje PRO bo na allegro jest jedne koles ktora takowa plyte posiada w sprzedazy w prawdzie ma mala ilosc komentarzy ale bym wzial. Gdzies wlasnie wyczytalem(nie pamietam juz gdzie chyba w chip.pl ale moge sie mylic) ze plyta posiada zmiane mnoznika. A napiecie 1.85 w sumie mi wystarczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 jak za 250 to bierz i sie nei zastanawiaj jak bedzie z nia wszystko ok to bedziesz z niej zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...