Skocz do zawartości
LuZaczek

DFI AD77 PRO czy warto kupic??!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto robic duzo zachodzu aby zmieniac z plyty jaka mam w podpisie na te ktora jest w temacie czyli DFI ad77. Bedzie w sumie roznica w wydajnosci ale jesli chodzi o podkrecalnosc to jak z nia jest bo w opisach widnieje ze ma zmiane magistrali do 250mhz;) rtofl!! Akurat cos takiego by mi sie przydalo hehehehe:D Z gory thx!! Jesli juz byl taki temat to prosze tylko o linka i o zamkniecie tematu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płytka ogolnie spoko ale jesli mowisz o modelu PRO ..ja miałem ale bez pro i była mi mało przydatna bo nie miała zwiekszania napiecia i mnoznika ...napiecie było ale tylko do 1.85 ...za te pieniadze polecam to co ja mam w podpisie jest bardzo wydajna i tania 350 zł polecam ja ja własnie zamieniłem za DFI i nie załuje /..www.albatro.com.tw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej chwili sa chyba tylko 2 rozsadne wybory

1. Epox jesli ktos nie patrzy na cene

2. Ecs l7s7a2 - najlepszy w swoim przedziale cenowym i bijacy wszystkie plyty na via

Właśnie - Ecs l7s7a2 w Łodzi nie ma ... w Komputroniku bywa...

EPOX ta ($$$) .... no chyba żeby 8K9A .... za ok. 350zeta (w Łodzi ?)

Qrde ... kupię fają (do OC) używaną płytę ... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płytka ogolnie spoko ale jesli mowisz o modelu PRO ..ja miałem ale bez pro i była mi mało przydatna bo nie miała zwiekszania napiecia i mnoznika ...napiecie było ale tylko do 1.85 ...za te pieniadze polecam to co ja mam w podpisie jest bardzo wydajna i tania 350 zł polecam ja ja własnie zamieniłem za DFI i nie załuje /..www.albatro.com.tw

Ale zalezy mi na kasie. Plyta ktora proponujesz kosztuje 350 zl a moj budzet przy 250 na ta DFI i tak bedzie mocno napiety ;) Chodzilo mi o wersje PRO bo na allegro jest jedne koles ktora takowa plyte posiada w sprzedazy w prawdzie ma mala ilosc komentarzy ale bym wzial. Gdzies wlasnie wyczytalem(nie pamietam juz gdzie chyba w chip.pl ale moge sie mylic) ze plyta posiada zmiane mnoznika. A napiecie 1.85 w sumie mi wystarczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...