BinoKomputer Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Witam. Zbliżają się święta i mam zamiar kupić sobie chłodzenie na moja kartę graficzna... I tutaj mam taki mały dylemat ponieważ jest ogromnie dużo chłodzeń to nie wiem co sobie wybrać, co będzie wydajne itd. Podkręciłem już mojego GF jednak przez to jest bardzo głośno, a coś czuje że ta karta ma potencjał ;p Bardzo proszę o pomoc. Wszelkie info w sygnaturce :rolleyes: PS: Na ten cel mam około 200zł i wolał bym nie przekraczać tej sumy no chyba że warto ^_^ Edytowane 23 Listopada 2008 przez BinoKomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Artic Cooling Accelero S1 rev 2 , Accelero Twin Turbo , Auras Fridge . Wszystkie trzy do dostania w cooling.pl poniżej 100 zł , do 1 i 3 opcji lepiej dokupić ze 2 wentylatorki 120 mm . Taki Tacens Aura Pro 120 mm lub Xthermal BFT 120 Pro to koszt 40 i 45 zł za sztukę w esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Zdecydowałem się na Arctic-Cooling Accelero S1 rev.2. Ale co do tych wentylatorów to bardzo drogie... ;/ A co myślicie o tych 2xArctic Fan 12 PWM?? PS: I proszę jeszcze o pomoc w doborze pasty i kleju termoprzewodzącego :) Edytowane 23 Listopada 2008 przez BinoKomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...