napster666 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Dziś włączyłem komputer i mam wszędzie gdzie to tylko możliwe pogrubioną czcionkę, jakieś rozwiązanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Wejsc w ustawienia i ustawic wszedzie normalną czcionkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 problem nie był w tym że trzeba było wszędzie ostawiać czcionkę. Po odinstalowaniu left 4 dead takie cyrki się działy bo usuneły sie pliki czcionek tahoma, times new roman i parę innych, problem już rozwiązany, trzeba było zainstalować czcionki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziCk_lodz Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mógłbym prosić o listę czcionek, które trzeba przywrócić? Bo mam identyczny problem, a niestety nie wiem czego brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Skoro nie wiesz to wypakuj wszystkie z plyty instalacyjnej XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...