Wlamo Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 :rolleyes: Witam. Jestem na etapie kompletowania sprzętu i tu moje pytanie. Jaką płytę główną kupić pod phenom x4 9850 black edition. Procesor mam zamiar kręcić czyli płyta chyba z regulacją FSB. Kwota jaką chcę przeznaczyć do 200-250zł. I jaki zasilacz kupić do tego sprzętu, żeby sprawnie działał nawet na podkręconym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Fundusze ograniczone... Ale poszukaj BIOSTAR TA790GX A2+ Świetnie prowadzi Phenomy :wink: W każdym razie coś na sb700/750 bez tego nie ruszaj. Edytowane 26 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlamo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Fundusze ograniczone... Ale poszukaj BIOSTAR TA790GX A2+ Świetnie prowadzi Phenomy :wink: W każdym razie coś na sb700/750 bez tego nie ruszaj. Dzięki. A ten biostar ma regulacje fsb???? A jaki zasilacz do tego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzięki. A ten biostar ma regulacje fsb???? A jaki zasilacz do tego??? Jesteś dosyć zielony widzę ... czy wiesz co robisz kupując taki sprzęt? Podpowiem tylko że ten model procesora ma odblokowany mnożnik więc podkręciłbyś go nawet gdyby ten "biostar" nie miał zupełnie regulacji "FSB". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Wszystkie płyty mają regulację FSB... w przypadku AMD jest to HTT! Ile masz kasy na zasilacz? Edytowane 26 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlamo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Około 100-200zł na zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Ten lub Ten Proca czym schłodzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlamo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Kurczę, nie znam się zbytnio, to mój pierwszy składany własnoręcznie komp. Może doradziłbyś mi kompa do O/C za 1800-2000 z prockiem phenom x4. Dysk nie musi być duży. Byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Odpowiedziałem na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...