OBcY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Kto idzie? Ja juz mam bilety :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Chciałbym, le niestety nie da rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 JA pierdziele ale macie zajebiscie !!!!!!!!!! W tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym 3mieście nie ma koncertó NIC dosłownei NIC sie nie dzieje. fak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja sie wlasnie zastanawiam.... nie wiem jak bedzie z zaliczeniami :( ale jak bym szedl to trza sie spiknac cala grupa tweakowcow !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Grinch: A myslisz ze u mnie sa? Tez musze jechac do Katowic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Nie no tego poprostu niemożna przegapić. Może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje bilet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 bilet to chyba 130zl, o ile sie nie myle :P ja jestem w trakcie zbierania checi zeby jechac, do Katowic mam 30min samochodem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja byłem na koncercie 3 lata temu w wawie kiedy promowali Brave New World miałem wtedy 12lat ehhhhh super było :D no coż może w tym roku też się uda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Bileciki sa po 80 i 90zł, szczegóły http://www.odyssey.pl/, ja nigdy nie bylem i powiedzialem sobie "jak kiedys beda w polsce to tego nie przegapie". To moze byc ostatni ich koncert w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 JA pierdziele ale macie zajebiscie !!!!!!!!!! W tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> 3mieście nie ma koncertó NIC dosłownei NIC sie nie dzieje. fak :/ to se w tym za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym 3miescie spodek wybudujcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja nie ide, jestem metalem ale IM specjalnie mnie nie pociaga ;). Jak mowilem czekam na Manowar, ale tym ktorzy kupili bilety rzycze milej zabawy ;-). Co do tego koncertow to fkat tylko wawa albo spodek :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a ktoś do Poznania na Mansona się wybiera ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a ktoś do Poznania na Mansona się wybiera ? :)wlasnie - tydzien pozniej od IM - 10 czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 eeee, menson ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 eeee, menson ble jak wyżej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na Mansona juz predzej, szanuje go z jednej przyczyny-po Highway to Hell zaczalem drazyc temat tej muzyki no i jestem kim jestem :). Ogolnie to lubie wiekszosc jego utworow, ale to nie to co Manowar czy Black Sabath ;>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mi do zycia koncertow nie potrzeba - no chyba ze LAUCNA COIL - gdzies grali to bym za wszelka cene jechal a ajronow to se moge na codzien posluchac z CD :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Ja nie ide, jestem metalem ale IM specjalnie mnie nie pociaga ;). Jak mowilem czekam na Manowar, ale tym ktorzy kupili bilety rzycze milej zabawy ;-). Co do tego koncertow to fkat tylko wawa albo spodek :/.hehe manowara od dziecinstwa slucham nie mam tylko 2 albumow - into glory ride oraz tego nowego ale jego raczej ja albumem nie nazywam bo to szmelc - [gluteus maximus] dali i tyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 mi do zycia koncertow nie potrzeba - no chyba ze LAUCNA COIL - gdzies grali to bym za wszelka cene jechal a ajronow to se moge na codzien posluchac z CD :| :lol: I tu sie mylisz genghis. Na IM bedzie prawdziwy show + super muza :twisted: . Na LC bedzie tylko super muza - a pewnie troche mniej super niz to brzmi z CD. A na blizszy kontakt z piekna Cristina to chyba nie mozesz liczyc, prawda? :lol: No, chyba, ze koncert bylby w jakiejs malej hali, zeby chociaz byla w zasiegu wzroku. Dlatego ja wole wydac kase na IM. BTW: A pare dni temu cieszylem sie koncertem TSOM - to byl CZAD!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Grinch: A myslisz ze u mnie sa? Tez musze jechac do Katowic... ja tez jade !!!!!! mam nadzieje ze bedzie wypas mam juz bilet mam bilet na PŁYCIE ! A DO LUDZI CO MAJA PROBLENMY Z BILETAMI WWW.ODYSSEY.PL - ci kolesie organizuja ten koncert ja z tamtad zamowilem jade z 5 kolegami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja dostałem dzisiaj od ziomka smsa że nabył mi bilecik (w Wawie)na koncert btw. jestem tego zdania co Obcy -byc może to ostatni koncert i manson sux. Up the Irons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 JA pierdziele ale macie zajebiscie !!!!!!!!!! W tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> 3mieście nie ma koncertó NIC dosłownei NIC sie nie dzieje. fak :/ to se w tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> 3miescie spodek wybudujcie :)Coś mają budować... ale to troche potrwa jakieś 2-3 lata :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja nie ide, jestem metalem ale IM specjalnie mnie nie pociaga ;). Jak mowilem czekam na Manowar, ale tym ktorzy kupili bilety rzycze milej zabawy ;-). Co do tego koncertow to fkat tylko wawa albo spodek :/.hehe manowara od dziecinstwa slucham nie mam tylko 2 albumow - into glory ride oraz tego nowego ale jego raczej ja albumem nie nazywam bo to szmelc - <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dali i tyla Czemu Warriors of the world tez ma swoje mocne strony, calkiem przyjemny ale rzeczywiscie starsze lepsze... mam nadzieje ze nie bedzie z Manowar'a 2j Metallica'cki bo to bylaby tragedia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ludzie, kto jedzie z wawy, z kim moglbyum sie zabrac?? nawet pociagiem, byle by nas weicej bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja z wawy jestem, ale raczej za leniwy troche zeby na koncert jechac, bede was wspomagal duchowo:D i sluchal mp3 ironsow:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no to się musimy ustawić na ten kociąg z Wawy do Katowic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kurcze, a moze z Lodzi ktos sie wybiera??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ql ze jedziecie ;) sporo nas tam bedzie ja jade pociagiem z qmplami fajnie bedzie najebka w pociagu i po wyjsciu potem ironi a potem najebka w drodze powrotnej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no to już jutro szykują się ze 3 godziny jazdy autem 200 km z hakiem see yu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 :arrow: juz sie szykuje. z gliwic do katowic z max. 1 h jazdy. czuje, ze bedzie zajebiscie. moze spotkam kogos z forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...