arthi Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Windows Xp i niema ikoki napedu i w ogole nie dziala! Juz bylo probowane ze na innej tasmie i osobno i w ogole i nic, w biosie widac naped a w systemie nie ma, w biosie jest wykrywany!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja miałem coś takiego na MSI K7T266Pro2. Gdy w biosie ustawiałem opcje ochrony procka przed spaleniem to w windowsie znikał napęd CDRW :) . Jedynym wyjściem było zrobienie formata i zainstalowanie windowsa z WŁĄCZONĄ tą opcją w biosie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 reinstall windy powinien pomodz p.s. robiles ostatnio jakies zmiany configu?? jesli tak to najprawdopodobniej przez to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 no wlasciwie problem nie dotyczy mnie tylko mojego kumpla, poprosil mnie o rade, wiec liczylem na forumowiczow, jutro do niego pojade, wiec narazie nic wiecej nie moge powiedziec Mam nadzieje ze nie bedzie trzeba reisntalowac systemu, to byloby wyjscie najgorsze z najgorszych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 NO ale niestety będziesz musiał, jeśli bios widzi a winda nie to logiczne jest że winda coś popierd...a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a jaka to płyta? Ja ostatnio miałem podobny problem z Asusem na Granicie. okazało sie że sprawe waliły INTEL APLICATION ACCELERATOR czy jak to się pisze. Po zainstalowaniu znikały napędy CD, zassałem najnowszą wersję od intela i troche pomogło, tzn ikonki już były ale twierdził ze nie ma płytki w napędzie, dopiero trzeba było wysunąć płyte potem wsunąć i jak była z autostartem to ruszała i od tego momenu już było widać płytki, ale oczywiście do restartu potem znów wysuń wsuń. To sie wkurzyłem i po prostu nie instalowałem potem tego cholerstwa Co do tego MSI to nowszy bios już usunął tą przypadłość przy włączonej opcji temperatury procka(a żeby ich drzwi ścisły gdzie ją umieścili). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 nie wiem czy cie to pocieszy ale kumpel ma podobnie , pod ME widzi nagryware (TDK Cyclone 48x12x48)a pod Xp [gluteus maximus] .tak samo ma z geforcem2 MX400 , przy instalacji XP musi zmieniać na Rive 16MB bo inaczej Xp przy instalacji mu błędy wyrzuca. dodam tylk oze ma plyte Acorpa , i AMD K6-500 , na innych dziala ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 XP ma jakieś problemy z CD bo umnie widzi a czasem po wyjeciu płytki znika cały napęd i nie ma go do ponownego uruchomienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...