buziaczek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Witam, Tak jak w temacie zastanawiam się nad wyborem płyty głównej. Budżet przeznaczony na ten cel to 570 zł. I jak na razie myślałem o czymś z serii p5q lub może coś z DFI np. dk p45 t2rs. Z p5q to p5q-e, p5q deluxe albo p5q premium. Którą płytę byście mi polecali ? A może jakieś inne propozycje ? Interesował by mnie overclocking ale ważniejsze jest dla mnie stabilne 24/7 niż max Mhz, oraz długa żywotność płyty po O.C żeby płyta nie siadła po pół roku. PS. A no i musi się zmieścić też Posejdon ze swoją szeroka zapinką na socket'cie bo tam pełno radiatorów i kondziorów w koło. Edytowane 30 Listopada 2008 przez buziaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 P5Q-E albo P5Q-DeLuxe. Polecam z autopsji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziaczek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A co z premium ? Nie warto brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Potrzebujesz 4xPCI-e x16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziaczek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 nie, ale kosztuje tyle samo co deluxe a zawsze wyższy model. Na stronie asusa napisali że łącząc 4 Gigabit Lan w jeden można uzykać 4-krotnie większą przepustowość to prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 mozna tylko co z tego?nie masz ani tak szybkiego lacza ani sprzetu ktory z tego skorzysta.....chyba ze serwerowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...