Skocz do zawartości
TheDriver

Watercooling By Thedriver (^^)

Rekomendowane odpowiedzi

seba84_2005 napisał(a):

Driverowi chodził oto że ta mobo jest dość popularna w śród watrecoolerowców :wink:

No tak, ale nie widze powodu aby jej nie brac... Napewno nie jest to oryginalny wybor, no ale coz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj. Jeśli nie będzie mnie stać na wymianę sprzętu na i7 to kupię Maximusa. W płyty EVGI DFI nie chce mi się pakować bo to nie mój kolor :)

http://www.bigbruin.com/2008/asusp5e64_1

Ta też wygląda zacnie :D Aż żal zdejmować z niej chłodzenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paker14 napisał(a):

Nie musicie się obawiać konkurencji na 775. Zdecydowałem się jednak i przesiadam się na 1366 :D Troszkę dłużej to potrwa ale warto ;)

Kto Ci doradził zmiane platformy na 1366?:>

Co za mobo planujesz kupić i jaki to cep?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paker14 napisał(a):

Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj.

Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;)

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Subvoice napisał(a):

Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;)

wiem ;)

Jak już będę kupował sprzęt na 1366 to już pewnie 32nm będą. Sprzęt nie kupię wcześniej niż w połowie wakacji. Uważam, że lepsze to niż kupować sprzęt na 775.

Co dokładnie kupię to jeszcze na 100% nie wiem. Procek to pewnie nic droższego od i920. Nad mobo to będę się zastanawiał. Ramki to Dominatorki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dominatorki w tri-channel sa naprawde miodzio! :D

Ja jak narazie pozostaje na 775. Latem kupie Q9650, beda naprawde tanie, a to dobry procek jednak. Proponuje sie zastanowic nad zakupem platformy i7. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi