valdi200 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 I jak dalej sprawy z kalendarzem? cos nie widać zeby był w coolingu dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 heh a styczeń mija... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 z tego co widze, to jak się nie świeci to jest do du*y ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Panowie jak tam idą prace nad kalendarzem ? Już połowa stycznia a ściana goła :wink: Edytowane 13 Stycznia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Panowie jak tam idą prace nad kalendarzem ? Już połowa stycznia a ściana goła :wink: Jest mały poślizg ze względu na to że większość fotek a raczej tylko Malika miały 300DPI, dlatego musiał zostać zmniejszony format kalendarza żeby to jakoś wyglądało. Zapewniam was że projekt już jest gotowy i niebawem kalendarz będzie dostępny w cooling.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jest mały poślizg ze względu na to że większość fotek a raczej tylko Malika miały 300DPI, dlatego musiał zostać zmniejszony format kalendarza żeby to jakoś wyglądało. Zapewniam was że projekt już jest gotowy i niebawem kalendarz będzie dostępny w cooling.pl :wink: Miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kalendarz jest juz gotowy i mozna go zobaczyc na stronie: http://www.cooling.pl/kalendarz-coolingpl-...ukt,551294.html Niestety wkradl sie blad i zdjecie z pazdziernika jest blednie podpisane. Jutro postaramy sie to poprawic. Poki co mozna obejrzec i zobaczyc jak kalendarz bedzie wygladal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 spodziewałem się czegoś o wiele lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mi osobiscie bardzo sie podoba, szczegolnie, ze jest przejrzysty i czarne tlo przy ciemniejszych ukladach. Tez wielkosc odgrywa duza role :D Ja juz zarezerwowalem miejsce na scianie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Blad zostal poprawiony i kalendarz juz sie drukuje :) Prosze wlascicieli zdjec o przeslanie mi adresow do wysylki na mail: malik@innovatek.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Pre-order możliwy czy tylko z dniem premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Pre order oczywiscie ze mozliwy, mozna spokojnie zamawiac przez stronke cooling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Prosze wlascicieli zdjec o przeslanie mi adresow do wysylki na mail: malik@innovatek.plMail poszedł. Kalendarze zostałą wysłane pocztą polską czy kurierem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Prawdpodobnie kurierem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Na dniach zamówię. Mam tylko nadzieję, że nie ma jakiejś ograniczonej ilosći i do dnia premiery wszystkie nie zostaną wyprzedane ;) Kalendarz mi się podoba i będzie eleganckim uzupełnieniem "kącika komputerowego". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 A ja kupie za rok dopiero kalendarz :P Bo już jeden mam. Skąpo ubrane Kobity w tym roku idealnie pasują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 wrzesień to będzie miesiąc kurzu lub rdzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nic nadzwyczajnego ten kalendarz. Spodziewałem się czegoś lepszego ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 A co można zrobić lepszego ze zwykłym kalendarzem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 chociażby zrobić jakiekolwiek przejście miedzy zdjęciem a tłem, teraz wygląda jak by robiły to dzieci na informatyce w 1 gimnazjum... szkoda bo myślałem, ze zawiśnie u mnie na ścianie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pewnie dlatego Ci sie nie podoba bo Cię tam nie widzę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Rozwad ma trochę racji. Te miesiące które są na czarnym tle wyglądają dobrze, ale tam gdzie wali bielą i centralnie wstawione zdjęcie trochę odbiega od większości kalendarzy od firm które zajmują się tym na codzień. http://allegro.pl/item522518161_foto_kalen...r_nelly_a3.html http://allegro.pl/item520731833_ferrari_of...super_cena.html Zdjęcia z kiblami lepiej by się prezentowały w tych przykładowych kalendarzach z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie no arni masz racje zazdrosze im, ze są w kalendarzu, a mnie nie wybrali... ale czkaj czekaj, a no tak ja przecież nawet nie wylałem zdjęć... Zastanów się co piszesz, nie jesteśmy dziećmi... Po prostu kalendarz jest marny i niema co tu prawić wywodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zastanowiłem się co pisałem zresztą jak zawsze ale czytając czasami co ludzie piszą zastanawiam się czy naprawdę tu nie ma dzieci.../eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 No pierwsze przymiarki - typowo robocze na forum, już nie pamiętam kogo - zapowiadały się smakowicie, z ładnym i skromnym wkomponowaniem kalendarza w zdjęcia, które miały być główną atrakcją całości. I oczywiście, że przede wszystkim miała to być reklama sklepu, ale oczekiwania co do efektu końcowego chyba były jednak inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 No widzę ze osoba która robiła ten kalendarz to się naprawdę zna na swoim fachu. Ogólnie jak dla mnie słabiutki, oczekiwałem czegoś dużo lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jakby cooling zajmował się na co dzień kalendarzami.. Może już przestańcie mówic jaki jest ble- nie podoba się nie musicie przecież go kupywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tak miał wyglądać kalendarz forumowy ale nikt się nie zdecydował czy mam go robić czy nie. Ja mogę teraz go także zrobić, więc się zastanówcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 IMO - zrób nowy temat gdzie się wszystko ustali :) Nie róbmy OT w topicu o kalendarzu z cooling.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...